Weekend Sessions prezintă primul program de mentorat în marketing cultural din România

Bun venit la Weekend Sessions - pulsul cultural al celor mai frumoase muzee și grădini din București, o inițiativă privată! În 2024, inaugurăm primul program de practică și mentorat din acest domeniu. Alături de Comitetul Cultaral de Excelență  în Marketing Cultural, format din specialiști din sectorul privat, ne propunem să inspirăm o nouă generație de specialiști în promovarea spațiilor culturale din București.

Timp de 20 de weekenduri, din mai până în noiembrie, transformăm orașul într-un hub cultural. Expoziții, tururi ghidate, ateliere și sesiuni live cu artiști independenți - toate în cinci dintre cele mai mari muzee. Dacă vrei să fii parte din această călătorie, scrie-ne la contact@weekendsessions.ro.
O lume deschisă către frumos este o lume mai bună!


  Comitetul de excelență în Marketing Cultural 2024

Weekend Sessions are onoarea să vă prezinte Comitetul de Excelență în Marketing Cultural, compus din specialiști în marketing și comunicare din mediul privat, al cărui obiectiv este pregătirea practică a unei noi generații de specialiști și inspirarea cât mai multor oameni să-și petreacă timpul liber aproape de frumos.